دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی از مهر ۱۴۰۴ توسط فراجا در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات  طوفان و گردوغبار مدارس زابل را در اول مهر تعطیل کرد نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد مدارس تهران تک‌شیفتی می‌شوند هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است احکام متهمان حادثه هشتم مهر زاهدان صادر شد جاده چالوس مسدود شد بازگشت ساعت فعالیت مترو تهران به روال عادی از اول مهرماه هر ۵ دقیقه یک ایرانی به آلزایمر مبتلا می‌شود/سونامی آلزایمر در راه است آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات پایان تابستان/ هشدار پلیس نسبت به تبعات شتاب‌زدگی رانندگان هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود است ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان؛ این زن در آخرین جلسه محاکمه از حال رفت! + فیلم

خزعلی: فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید به عنوان الگو به جهان صادر شود

 معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید به عنوان الگو به جهان صادر شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 20
کد خبر: ۲۴۶۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ انسیه خزعلی در افتتاح رویداد خانواده و فرهنگ عامه با حضور معلمان و دبیران، یاد و خاطره شهدای خدمت را گرامیداشت و افزود: کارهای بزرگی در سطح ملی و بین المللی از آیت الله شهید رئیسی به یادگار مانده است که اثرات برخی از این اقدامات در دراز مدت مشخص خواهد شد. یکی از این امور مسئله اهمیت خانواده است.

خزعلی اظهار داشت: جنبش تعهد خانواده فطری و زدودن انواع انحرافی خانواده از مسائلی بود که توسط رئیس جمهور شهید در سازمان ملل مطرح شد و در سند تحول محوریت دارد و برای اولین بار اعتبارات ویژه ای در سفرهای استانی برای مسائل زنان و خانواده مصوب می شد.

وی خاطر نشان کرد: ماموریت هایی که در سند تحول و به صورت ویژه با تاکید رئیس جمهور به معاونت سپرده شده بود بازسازی فرهنگ و جلوگیری از نفوذ فرهنگی و ارتقاء فرهنگ خانواده بود که در اولویت طرح های معاونت قرار گرفت.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به طرح زندگی و بالندگی، زیست عفیفانه و طرح گسترش فرهنگ عامه در خانواده از گروه‌های ۹ گانه فرهنگ رسانه، مد و لباس، تربیت، موفقیت، فرهنگ ناملموس نام برد که با هدف ارتقای فرهنگ خانواده و ایجاد فرهنگ تمدنی در حال اجرایی شدن است.

وی ابراز امیدواری کرد بتوان فرهنگ تمدنی ایران اسلامی را به عنوان الگوی مورد نیاز دنیا به جهان صادر کرد./ایرنا

ارسال نظر